Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 17 aprilie 2013

Top 10 diete cu rezultate pe care sa le incerci in 2013

Te-ai decis ca anul acesta sa faci o schimbare majora in ceea ce te priveste, mai exact sa tii o dieta si sa slabesti cateva kilograme?

Pentru ca ne plac femeile increzatoare si dornice sa fie in forma maxima, avem 10 diete senzationale, care chiar dau rezultate.

Alege regimul alimentar care crezi ca ti se potriveste cel mai bine si nu te lasa pana nu ajungi la greutatea dorita.

1. Dieta "adio zahar"

Zaharul este principalul dusman al siluetei tale. Nu vorbim doar despre zaharul tos, pe care ti-l pui in cafea sau in ceai, ci despre toate alimentele frumos ambalate care contin zahar. Daca vrei sa slabesti in 2013, tine o dieta care se bazeaza pe eliminarea zaharului din alimentatie. Desigur, nu poate fi vorba despre o eliminare totata a zaharului, atat timp cat si fructele contin zahar. Insa, pe cat este posibil, incearca sa nu te mai lasi cucerita de dulciuri.

2. Dieta de autocontrol al creierului
Totul pleaca de la creier, inclusiv dorinta de a manca ceva nesanatos. De aceea, trebuie sa inveti sa iti controlezi creierul, pentru a face fata poftelor alimentare. Aceasta dieta a fost propusa de un nutritiost care si-a dat seama ca motivul principal pentru care femeile nu reusesc sa slabeasca este faptul ca nu stiu de ce mananca.

De fiecare data cand te apuci sa mananci, gandeste-te de ce anume faci acest lucru. Mananci pentru ca iti este foame sau mananci de plictiseala, de suparare si de nervi. Cand esti cuprinsa de ultimele 3 stari, evita sa mananci.

3. Dieta "S Factor"
Multe diete iti priveaza organismul de hormonul fericirii, serotonina. O deficienta hormonala te poate determina sa mananci mai mult. Aici intervine dieta "S Factor", un regim alimentar bazat pe ingrediente sanatoase si satioase, care inhiba productia de hormoni ai foamei.

4. Dieta in functie de ADN

Aceasta dieta are rezultate fantastice, deoarece poti slabi sanatos 3,5 kilograme intr-o luna. Dieta in functie de ADN se bazeaza pe urmatorul principiu: fiecare organism este diferit, iar dieta trebuie sa fie personalizata in functie de caracteristicile fiecarei persoane.

5. Dieta cu 17 fructe si legume
Aceasta dieta tine 5 zile si nu te ajuta doar sa slabesti, ci si sa-ti cureti organismul de toxine. In fiecare zi, trebuie sa mananci 17 legume si fructe, combinate in sucuri proaspete, smoothie-uri si supe.

6. Dieta cu linte

Lintea este o leguminoasa cu ajutorul careia poti slabi eficient in timp record. Este suficient sa tii o dieta de 7 zile cu linte, pentru a da jos surplusul de kilograme.

7. Dieta "Drop Zone"
Aceasta dieta a fost inventata de nutritionistul Jeanette Jackson. In 14 zile, poti da jos peste 6 kilograme, daca renunti la cafea, alcool, zahar si consumi sucuri de fructe, supe de legume si, pe ici pe colo, putina carne.

8. Dieta cerealelor integrale
Dieta cerealelor integrale este o metoda nemaipomenita de slabit. Acest regim alimentar se bazeaza pe consumul de cereale integrale, de fructe si legume. Daca nu te deranjeaza sa fii vegana cateva zile, o poti incerca.

9. Dieta Dukan
Dieta Dukan este ideala pentru tine daca vrei sa slabesti si sa-ti mentii greutatea. Impartita in 4 etape, aceasta dieta are o regula de aur: joia este ziua in care mananci doar proteine pure.

10. Dieta de 8 ore

Dieta de 8 ore presupune ca in 3 zile din saptamana sa mananci doar in intervalul celor 8 ore. Poti manca orice, dar fara sa depasesti intervalul. Daca ai luat micul dejun la 10, cina este musai sa o iei la 6 seara.

Sursa:www.ele.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu