Subscribe:

Ads 468x60px

vineri, 26 iulie 2013

Regimul si miscarea in programul de slabire

Cand vine vorba de silueta si de aspectul fizic orice femeie este in stare de orice compromis, indiferent ca este unul costisitor, usor sau dureros.
In toate revistele de sanatate, citim acelasi lucru: miscarea si stilul de viata sanatos sunt cele mai bune modalitati prin care putem scapa de kilogramele nedorite si ne putem mentine la limita normalului si a frumusetii.
Aceste doua sfaturi sunt foarte utile si bune de urmat daca intradevar vreti sa aveti o silueta de invidiat.
Stiu ca toate visam la talia aceea de viespe, pe care numai in filme si reviste o vedem, insa trebuie sa stiti ca acolo nu esta vorba doar de photoshop sau de trucaje. Si noi ne putem mandri cu o silueta de vis, daca stim sa ne intretinem corect organismul si corpul.
Regimul alimentar moderat este baza oricarui tratament de intretinere: incepe la primele ore ale diminetii, se continua pe tot parcursul zilei si se incheie inainte de ora 20:00.
Pentru prima parte a diminetii, este recomandat sa consumati multe fructe, care au rolul de a energiza organismul si de a asigura necesarul de vitamine si elemente nutritive protectoare pentru durata intregii zi.
Sunt convinsa ca toata lumea v-a sfatuit sa renuntati la alimentele pe care le consumati inainte, si anume, la paine, paste, cartofi sau dulciuri.
Trecerea aceasta brusca de la un regim sarac in calorii si proteine va poate afecta organismul serios, daca nu o faceti asa cum trebuie. 
Toate etapele se fac treptat, pe masura evolutiei si starii dumneavoastra de sanatate. Sfatul femei-moderne este sa nu renuntati brusc la aceste alimente, ci sa le consumati in mod treptat, din ce in ce mai putin, pana ce intr-un final veti reusi sa le scoateti de tot din alimentatia zilnica.
Pe langa tot acest “efort” alimentar, trebuie sa depuneti si un efort fizic, care are rolul de a modela ceea ce regimul alimentar va creea pe parcursul dietei.
Sunt recomandate miscarile efectuate in timpul sedintelor de aerobic, precum si cele de fitness sau masaj.
Nu este nevoie sa mergeti la sala, sa trageti de fiare pana la epuizare. Trebuie sa va modelati corpul intr-un mod placut si finut, nu sa va definiti grupele de muschi, ca in cazul culturistilor.
Pe langa beneficiile fizice, sportul trebuie sa va aduca si satisfactii morale: cand mergeti la fitness, la alergat sau la masaj, trebuie in primul rand sa va placa activitatea aleasa si sa o priviti ca pe o modalitate de relaxare, nicidecum de nevoie.
Numai tinand cont de stilul de viata sanatos, in care includeti regimul alimentar si miscarea, va veti putea bucura in timp de o silueta de invidiat.

Sursa www.flu.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu