Subscribe:

Ads 468x60px

miercuri, 20 noiembrie 2013

Cum te motivezi să faci sport pe vreme rece

Dacă eşti genul de femeie care şi-a făcut un obicei să alerge în parc, nu lăsa frigul să te ţină în casă. Uite cum te motivezi să faci sport chiar şi când e rece afară:

Sporturi de iarnă
Nu e chiar iarnă afară, însă se apropie cu paşi repezi. Gândeşte-te că dacă vei merge la schi sau pur şi simplu la o plimbare pe munte, trebuie să ai o condiţie fizică bună. Iar pentru asta trebuie să faci exerciţii în continuare, nu să te laşi bătută când dai de un pic de vreme mai rece.

Fă ceva ce-ţi aduce aminte de vară
Dacă proximitatea costumului de baie nu ajută să faci sport ca la vară să arăţi bine, atunci fă ceva care să-ţi aducă aminte de distracţia de vară. Înlocuieşte joggingul, măcar o lună, cu un abonament la un bazin aflat în apropierea locuinţei tale - şi nu uita foehnul acasă când te duci!

Cumpără-ţi haine călduroase
Un element care te va motiva este căldura. Iar când eşti la alergat trebuie să te simţi confortabil, aşa că dă o fugă până la cel mai apropiat magazin cu haine pentru jogging şi cumpără-ţi colanţi mai groşi, un fleece sau un hanorac mare şi larg, dar călduros. În plus, mai poţi adăuga la ecuaţie şi un fes călduros.


Sursa www.unica.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu