Subscribe:

Ads 468x60px

luni, 18 noiembrie 2013

Ce gustări poţi mânca la serviciu, fără să te îngraşi

Poate nu ai mereu timp să mănânci sănătos la serviciu, dar este important să ai o dietă echilibrată, pentru sănătate şi dacă vrei să dai jos câteva kilograme în plus. Ce gustări să-ţi iei la birou, ca să mănânci fără teama că te vei îngrăşa:

Gustare după o şedinţă lungă
După ce ai stat câteva ore într-o şedinţă plictisitoare, probabil că ţi s-a făcut destul de foame. Nu te repezi în prânz dacă încă nu este ora potrivită, ci ronţăie câteva migdale. Au grăsimi sănătoase, proteine şi te vor energiza. În plus, studiile au arătat că proteinele sunt cele care te ţin trează şi nu zahărul şi tot ele îţi pot îmbunătăţi memoria.

Ce să mănânci dacă nu ai putut să dormi
Deadline-urile şi şedinţele grele ar putea ţine treaz pe oricine, mai ales dacă ai avut de pregătit prezentări foarte importante. Dacă ai avut o astfel de noapte şi trebuie să fii în formă bună la serviciu, mănâncă de dimineaţă miez de nucă şi carne slabă. Proteinele te vor ţine trează şi nici nu vei mai simţi nevoia să mănânci foarte mult, aşa cum se întâmplă atunci când oamenii sunt obosiţi.

Ce să bei după o noapte în oraş
Petrecerile în timpul săptămânii au loc mai rar, dar şi când ai loc, ca să nu te simţi rău de dimineaţă, bea un pahar de suc de roşii cu un pic de sare şi piper. Sucul te va hidrata şi îţi va reumple organismul cu electroliţii necesari, pierduţi după consumul de alcool.

Sursa www.unica.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu